Antrenör muhtar, mahalleli çocukları Anıtkabir’e götürdü

Tarih: 4 Haziran 2022 Cumartesi 12:14

Mersin’de Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi Muhtarı Aziz Filiz, mahallesinde yaşan bir grup çocuğu düzenlediği organizasyonla Anıtkabir’e götürdü.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nin muhtarlığını yapan futbol antrenörü Aziz Filiz (58), gerçekleştirdiği organizasyonla mahallede yaşayan bir grup çocuğu Ankara'da Anıtkabir'e götürerek sevindirdi.
Toroslar ilçesinde Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nin muhtarlığını yapan Aziz Filiz, görev yaptığı sürece bir çok projeyi hayata geçirmeye çalışıyor. Hafta içi mahalle sakinlerine hizmet veren Muhtar Aziz Filiz, hafta sonu ise 100 çocuğa futbol eğitimi vermesinin yanında pandemi boyunca da okula gitmeyen çocuklara için kapı kapı dolaşarak kitap dağıttı. Mahallelinin tüm sorunları ile yakından ilgilenerek Muhtar Aziz Filiz, bu kez de gerçekleştirdiği organizasyonla bir grup çocuğu Ankara'yşa götürdü. Burada çocukları Anıtkabir'e götüren Muhtar Aziz Filiz, miniklerin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü daha yakında tanımalarını sağladı.
Muhtar Aziz Filiz, Anıtkabir'e yakından görün çocukların çok mutlu olduğunu belirterek, "Bügün mahallemin çocuklarını Anıtkabire götürdüm. Mahallemde Anıtkabiri görmeyen çocuk kalmasın projesi kapsamında  ulaşım, kumanya tişört şapka ihtiyaçlarımızı karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyemize, sayın Vahap Seçer başkanıma daire başkanlarına Mahallemin çocukları adına şükranlarımı sunarım" dedi.


Etiket: Mersin, Toroslar, Muhtar, Aziz Filiz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA