Bahçe Saksı, şimdi yeni yerinde

Tarih: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 18:10

Mersin’de binlerce çeşit saksıyı çiçekseverlerle buluşturan Bahçe Saksı, ’Bahçe Saksı Global Peyzaj ve Çiçekçilik’ ismi ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Mersin'de binlerce çeşit saksıyı çiçekseverlerle buluşturan Bahçe Saksı, 'Bahçe Saksı Global Peyzaj ve Çiçekçilik' ismi ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Merkez Yenişehir ilçesi Akkent Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerindeki yeni uygulama alanının açılışına kentin tanınan simaları katıldı. Daha önce sadece saksı satışı yaptıklarını dile getiren Bahçe Saksı Global Peyzaj ve Çiçekçilik Sahibi Erhan Avşar, "Artık peyzaj ve uygulama alanında da varız. Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'nde 2 buçuk dönümlük kapalı seramız var. Kendi ürettiğimiz çiçeklerle kentimizin dört bir yanını renklendiriyoruz. Açılışını yaptığımız 7 buçum dönümlük alanımızda yaklaşık 800 çeşit bitki bulunuyor. Talebe göre yeryüzündeki tüm çiçekleri temin ederek müşterilerimiz ile buluşturuyoruz" dedi. 

Doğaya Açılan Pencere' sloganını benimseyen Bahçe Saksı Global Peyzaj ve Çiçekçilik; çevre düzenleme başta olmak üzere mimari tasarım, bahçe bakımları, otomatik sulama ve damlama sistemleri, rulo çim uygulamaları ve ithal saksı bitkileri gibi konularda, Mersin ve bölge halkının yeni çözüm ortağı oldu.


Etiket: mersin, bahçesaksı, peyzaj, çiçekçilek, erhanavşar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA