Gençleri zehirlemeden hassas burunlu Mila ortaya çıkardı

Tarih: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 13:32

Mersin polisinden başarılı operasyon, 5 kilo 800 gram Skunk maddesi ele geçirildi

Mersin'e gemi ile İngiltere'den gönderilen bir konteynerden, hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı 5 kilo 800 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uluslararası boyutta uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanmasına yönelik başalırı çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmalarda, Mersin Limanı'na yanaşan, İngiltere'den yüklenerek K.K.T.C.’de faaliyet yürüten bir firmaya gönderildiği tespit edilen yasal yükü oto yedek parçası olan konteynerden şüphelenen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama ve el koyma kararına istinaden, narkotik madde arama köpeği Mila ile arama yaptı. Yapılan aramada, konteyner içerisindeki valizler içerisinde toplam 5 paket halinde vakumlu poşetler içerisinde piyasa değeri 750 bin lira olan 5 kilo 800 gram uyuşturucu Skunk maddesi, ayrıca kaçak olduğu tespit edilen elektronik ürünler ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA