Arsız hırsız polisten kaçamadı

Tarih: 24 Mayıs 2022 Salı 11:15

Mersin’in merkez Toroslar ve Yenişehir ilçesinde 10 ayrı evden hırsızlık yapan şüpheli polisin titiz çalışması sonucu yakalanarak adalete teslim edildi.

 

Mersin'de girdiği 10 ayrı evden hırsızlık yapmasının ardından çaldığı para, ziynet eşyaları ve elektronik eşyalarını götürdüğü sırada saniye saniye güvenlik kamerasına takılan hırsız polisin çalışması sonucu yakalanarak adalete teslim edildi. 
Merkez Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde yaşanan hırsızlıklar nedeni ile vatandaşın yaptığı şikayet üzerine harekete geçen Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı, Ekipler hırsızlıkların olduğu mlerkez Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde evlere askıcılıkla giren hırsızın izini sürdü. Olayların meydana geldiği bölgelerde ve adreslerin çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini alarak saniye saniye inceleyen uzman ekipler, para, ziynet eşyaları ve elektronik eşyaların çalınması olaylarını gerçekleştiren hırsızın kimliğini güvenlik kamera kayıtlarından tespit etti. Kimliği belirlenen hırsızlık şüphelisi S.S.'nin evine operasyon düzenleyen ekipler, yaptığı aramada tablet, telefon, saat ve güneş gözlüğünün çalınan malzemeler olduğu belirleyerek sahiplerine teslim etti.
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan S.S., suçunu itiraf ettikten sonra 10 ayrı adreste de hırsızlık olaylarını da nasıl gerçekleştirdiğini tek tek anlattı. İfadesini alınan S.S., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Etiket: Mersin, Yenişehir, Toroslar, Polis,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA