Meriç Mısır’dan öğrencilere meslek tüyoları

Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 23:06

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Meriç Mısır, geleceğin yönetici sekreterlerine mesleki deneyimlerini anlattı.


Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, 'Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Alanında Uzman Görüşmesi' adı altında bir etkinlik düzenledi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin konuğu Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Meriç Mısır oldu. Üst düzey sekreterlik konusunda oldukça tecrübeli olan Meriç Mısır, etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere bu konudaki deneyimlerini aktardı.

İş hayatında nelere dikkat edilmesi gerektiğini de anlatan Mısır; kariyer planlamasında dikkat edilecek hususlar, kişisel gelişim, düzenlenecek organizasyonlar gibi konularda çok kıymetli bilgiler verdi. Etkinlikte söz alan Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Hatice Çil ise, kamu ve özel sektörde çok fazla istihdam alanı bulunan ‘Yönetici Asistanlığı’ mesleğinin açık uçlu bir meslek olduğunu ve sürekli gelişmeyi zorunlu kıldığını ifade etti.

Konuşmaların bitiminde, Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Hatice Çil ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Meriç Mısır birbirlerine teşekkür ederek etkinlik sona erdi.


Etiket: Mersin, Meriç Mısır, öğrenci,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA