Geçici orman işçileri fiziki yeterlilik sınavında

Tarih: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 13:53

Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere alınan işçiler fiziki yeterlilik sınavında ter döktü.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere kura ile işe alınan 188 geçici işçi, iş başı yapabilmek için fiziki yeterlilik sınavında ter döküyor.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere; 188 ''Geçici İşçi” kura çekim işlemi neticesinde, asil ve yedek adaylar belirlenmiş ve (https://mersinobm.ogm.gov.tr/) web sayfasında ilan edilmişti.

4 gün sürecek olan fiziki yeterlilik sınavlarına, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, şube müdürleri, spor hocaları ve adayların katılımıyla başladı.
Bölge Müdürlüğü bünyesinde, orman yangınları başta olmak üzere çeşitli ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak işçiler, fiziki performanslarının ölçüldüğü, 200 metre koşu parkurunda zamana karşı ter döktüler.
Bölge Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere ilan edilen, 159 orman işçisi ve 10 itfaiyeci olmak üzere 169 geçici işçi alımı adayların fiziki yeterlilik sınavları 17 Mayıs 2022 tarihin tamamlanacağı bildirildi.


Etiket: Mersin, Orman, işçi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA