MFD kursiyerlerinden muhteşem sergi

Tarih: 30 Nisan 2022 Cumartesi 12:48

Mersin Fotoğraf Derneği’nin kursiyer sergisi büyük ilgi görürken 11 yaşındaki Ülkem Kenziman’ın fotoğrafı birinci oldu.

Mersin Fotoğraf Derneği'nin fotoğraf sanatına ilgi duyanlar için açtığı ve büyük ilgi gören 111-112'nci dönem temel eğitim kursunu tamamlayanların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi büyük ilgi görürken yapılan oylama sonucunda 11 yaşındaki Ülkem Kenziman'ın çalışması birinciliğe layık görüldü.

Mersin Fotoğraf Derneği'nin 111-112'inci dönem temel eğitim kursu tamamlandı. Kursun bitmesi nedeni ile kursiyerlerin çektiği fotoğraflarda oluşan sergi ise Mersin Fotoğraf Derneği'nde açıldı. Sergide, Cemal Özer, Cemile Kumcu, Ebru Sağlam, Ekin Ceren Özer, Engin Devrim, Esma Uğuz, Eylem Kılıç, Fatma Uğurlu, Gülden Çelik, Hamza Erol, Hilal Songur, Hilmi Çoban, Hüseyin Erdem, İdil Altay, Metin Gönen, Murat Can Özkan, Nalan Akbulut, Nurcan Yılmaz, Selma Koçaş, Sıdıka Örbük, Şükran Melisa Yürek, Ülkem Kenziman ve Yeşim Tekniker'in fotoğrafları sergilendi.

Sergiyi gezen dernek üyeleri daha sonra sergilenen fotoğrafları oyladı. Sergide, MFD üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda 11 yaşındaki kursiyerimiz Ülkem Kenziman birinci oldu. Selman Koçaş 2'nci olurken Metin Gönen'in çalışması da 3'üncü oldu. Oylama sonucunun açıklanmasının ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Mersin Fotoğraf Derneği Başkanı Hayrettin Kırdı, yaptığı konuşmada kurstan mezun olanları ve eğitmenleri kutladı.


Etiket: Mersin, Fotoğraf, Derneği, Sergi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA