Anamur’da suç şebekesi çökertildi

Tarih: 6 Nisan 2022 Çarşamba 11:27

Anamur’da yaralama, araç ve ikamet kurşunlanması olaylarına karıştıkları belirlenen 7 kişi gözaltına alındı, 6’sı tutuklandı.

İlçede Cezaevi lojmanlarında meydana gelen av tüfeği ile araç ve ikamet kurşunlanması, Anamur Belediye Başkan Yardımcısının aracının av tüfeği ile kurşunlanması ve Anamur Ceza İnfaz Kurumunda görevli İnfaz Koruma Memurunun silahla yaralanması olayları ile ilgili ilçe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Komutanlığı ile ortak çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında kimliği tespit edilen şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonda düzenlendi. Operasyonda şüpheliler S.G.Y., T.A., Ç.Y., V.Y., İ.R., H.D. ve A.A. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 av tüfeği, 2 tabanca, 1 şarjör, 12 dolu fişek ve dijital materyaller ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.G.Y., T.A., Ç.Y., V.Y., İ.R. ve H.D. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Şüpheli A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


Etiket: mersin, haber, asayiş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA