Başkan Altunok, hayata geçirilen 49 proje tanıttı

Tarih: 3 Nisan 2022 Pazar 14:31

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, göreve gelişlerinin 3’üncü yılında hayata geçirdikleri 49 projenin tanıtımını yaptı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, göreve gelişlerinin 3’üncü yılında hayata geçirdikleri 49 projeyi tanıttı. Programa Ak Parti ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 Belediye Düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Altunok, “Bu hizmetleri sizlere sunarken yaşlı genç, engelli-engelsiz tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet etmeye özen göstermekteyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne sabahı güzel Silifke’mize hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silifke’mize en güzel, en kaliteli, en sağlıklı ve en faydalı hizmeti sunmak için canı gönülden gayret ediyoruz. Elimizdeki imkânlar ile engel tanımadan söz verdiğimiz hizmetlerin tamamını bitirmek üzereyiz. Bu sürede verilen sözlerin dışında da projeler ürettik. Biz, Silifke’mizin ve hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. ‘Üreten belediye üretken belediyecilik’ anlayışı ile çalışma azmi içerisindeyiz. Silifke için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Görev süremiz boyunca en iyi hizmetleri, en verimli şekilde siz hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Halkımıza ve şehrimize birlikte hizmet ettiğim değerli meclis üyelerime, belediye çalışanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm emeği geçenlere huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 


Etiket: mersin, haber, silifke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA