Gülnar’da Ramazan öncesi camilere bakım

Tarih: 31 Mart 2022 Perşembe 12:30

Camilerde vatandaşların hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için Gülnar Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camileri temizliyor.

 

Mersin'in Gülnar ilçesinde vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan camilerde vatandaşların hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için belediye tarafından Ramazan ayı öncesi camileri temizleme çalışması başlatıldı.
Gülnar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Birimince kurulan bir ekip tarafından Zeyne Mahallesinde bulunan Şarlak Camisinden çalışmalar başlatıldı. Ekipler tarafından camilerde halılar süpürülüyor, pencereler, kapılar ve avizeler detaylı olarak siliniyor, çevre temizliği yapılarak vatandaşa daha temiz bir ibadethane sunuluyor. Kurulan ekip tarafından camilerin düzenli olarak temizliği sağlanacak.
Gülnar Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmaları ile örnek bir belediye olduğunu belirten Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, "Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayı öncesi vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık. Kurduğumuz ekip tarafından merkezde ve bütün mahallelerdeki camilerimiz belirlenen program dahilinde temizlenecek. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek" dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA