İşyerine sigara dolum atölyesi kurmuş

Tarih: 31 Mart 2022 Perşembe 12:10

Mersin’de kaçak sigara üretimi ve tütün ticareti yapan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı

 

Mersin'de işyerinde kurduğu elektrikli sigara doldurma makinesi makaron doldurarak sigara üretip, tütün ticareti yapan bir kişi yakalandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir işyerinde kaçak sigara ve tütün ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin genelinde sahte ve mükerrer bandrollü ve bandrolsüz kaçak makaron, sigara ticareti yapan şahısların tespit ve yakalanmaları yönünde sürdürülen çalışmalar kapsamında bir işyerine baskın yaptı. Yapılan baskında, 1 adet elektrikli sigara doldurma makinesi, 13 bin 500 adet içi doldurulmuş makaron sigara, 20 kilo açık kıyılmış sigara tütünü, 6.5 kg gümrük kaçağı nargile tütünü bulunarak el konuldu.
Olay şüphelisi olan M.Z. yakalanarak gözaltına alınırken, gerekli adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA