MİY Hentbol’dan Başkan Kızıltan’a ziyaret

Tarih: 30 Mart 2022 Çarşamba 15:38

Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ile bir araya geldi.


Türkiye Erkekler Hentbol 2.Liginde mücadele eden ve Play Off’lara kalan Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ziyaret etti.
Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü Başkanı Abdullah Öztürkmen, Şube Sorumlusu Seyrani Soluğan ve Antrenör Ali Aykasım’la birlikte sporcular, Başkan Kızıltan’a forma hediye ettiler ve takımın durumunu, hedeflerini anlattı. 
Kulüp Başkanı Öztürkmen, “Zorlu bir süreçten geçmemize rağmen Play Offlara kalmayı başardık. 04-08- 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak grup maçlarından başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Her sezon olduğu gibi bu sezonda Mersinli sporcularımızla mücadele ediyoruz. Ancak Mersin, Mersin’in çocuklarına sahip çıkmıyor” dedi.
MTSO Başkanı Kızıltan’da, Play Off maçları öncesinde takıma başarılar dilerken, “Amatör kulüpler olanaksızlar ve zor koşullar altında spora gönül vermiş fedakar insanlar tarafından ayakta tutulmaktadır, tüm amatör spor toplumuna çabaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Amatör sporlarımız, halkımızdan destek ve ilgi bekliyor. Adımızı yazdırdıkları  Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü formasını da hediye edip, bizi gururlandırdılar” diye konuştu.


Etiket: Mersin, İdman Yurdu, Hentbol, Ziyaret,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA