Mersin uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Tarih: 29 Mart 2022 Salı 11:43

Mersin’de polisin düzenlendiği operasyonda 4 uyuşturucu satıcı yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin polisi kentte uyuşturucu girişine izin vermemek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yaptığı operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alınırken 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda, Şanlıurfa'dan, Mersin'e uyuşturucu madde getireceği şeklinde bilgiler elde edilen M.K ve M.K. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı otomobilin ön kaput kısmı altında bulunan havalandırma ızgara bölümüne gizlenmiş vaziyette 940 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Ekiplerin yaptığı başka bir operasoynad ise R.R. ve Ö.T.'nin üzerinden 3 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Emniyet getirilerek sorgulanan şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliye'de M.K. ve R.R. tutuklanırken M.K. ve Ö.T. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA