Başkan Çevirgen: Şimdi sıra EuroCup’da

Tarih: 28 Mart 2022 Pazartesi 11:21

Bitci Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonasında kupayı Mersin’e kazandıran Çukurova Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, hedeflerinde EuroCup ve lig şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Bitci Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Başkan Serdar Çevirgen, "Mersin'e tarihindeki en büyük sportif başarısını yaşattığımız için organizasyonumuzun tüm çalışanlarına, taraftarlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Başkan Çevirgen, tarihi şampiyonluğun ardından sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. Çukurova Basketbol'u diğer kulüplerden ayıran bir kimliğinin bulunduğunu belirten Çevirgen, mesajında; "Biz oyuncusundan staffına, sağlık ekibinden mutfak çalışanına, kazanma odağı etrafında mutlak ahenkle işleyen bir basketbol organizasyonuyuz. Sezonun 3 hedefinden ilki olan Türkiye Kupası'nı alıp, Mersin'e tarihindeki en büyük sportif başarısını yaşattığımız için organizasyonumuzun tüm çalışanlarına, taraftarlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi sıra EuroCup ve lig şampiyonluğunda. Başaracağımızdan eminim" ifadelerine yer verdi.

Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA