İçel İdman Yurdu, yenilmezliğini sürdürüyor

Tarih: 27 Mart 2022 Pazar 18:32

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 28’inci hafta maçında da yenilmezliğini sürdürerek yerini korudu.

Mersin'de, kendi sahasında ağırladığı Orduspor 1967 A.Ş.'yi 1-0 yenerek, ligdeki yenilmezlik serisini 22 maça çıkaran İçel İdman Yurdu, puan tablosundaki yerini de korudu.
TFF 3'üncü Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Mersin Statyumunda Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırladı. Yaklaşık 6 bin taraftarın izlediği maça hızlı başlayan konuk ekip Orduspor oldu ve üst üste buluğu ataklarla İçel kalesini yokladı. İlk yarısının ikinci bölümünde ise oyun üstünlüğünü eline alan İçel İdman Yurdu’nda 22.dakikada sahneye çıkan Umut Aydın takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından maçtaki tempo ve gerginlikte arttı. Önce 42.dakikada Umut Aydın, 69.dakikada ise Bilal Gülden kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçan kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maç 1-0 sona erdi.
22 maçtır yenilmezliğini sürdüren İçel İdman Yurdu bu skorla birlikte ligde 54 puana olaşarak 3'üncü sıradaki yerini korudu. Kırmızı Lacivertli ekip, 29'uncu hafta maçında 02 Nisan Cumartesi günü Gümüşhanespor ile deplasmanında karşılaşacak.


Etiket: Mersin, İçel İdman Yurdu, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA