Yıldırım: Mersin uzun vadeli bir yatırım destinasyonudur

Tarih: 18 Mart 2022 Cuma 11:21

Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Mersin’in uzun vadeli bir yatırım destinasyonu olduğunu söyledi.

Mersin'de yaptığı yatırımlarla hem ekonomiye hem de istihdama büyük bir katkı vererek Türkiye'ye döviz girdiğisi sağlayan Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, kentin uzun vadeli bir yatırım destinasyonu olduğunu dile getirerek, "Kent her geçen gün gelişiyor. Yeni sanayi alanları kentin geleceğine ışık tutuyor" dedi.
Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Mersin’in her geçen gün gelişen bir sanayi üssü olduğunun altını çizerek, "Mersin’in uzun vadeli bir yatırım destinasyonudur. Her geçen gün gelişen ve yeni iş imkânları oluşan Mersin’in önümüzdeki 10 yıllık süreçte çık farklı bir noktaya gideceği açıkça görülmektedir. Bundan dolayı da yatırımcının büyük bir ilgisi ile karşı karşıyayız. Özellikle her geçen gün gelişen organize sanayi bölgeleri içerisinde yer almak isteyen yatırımcılar resmi başvuruları ile kentin geleceğine olan güvenlerini ortaya koymaktadırlar" dedi.

‘STK’LARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR’

Yıllardır 'ucuz kent' algısı olan Mersin’de fiyatların son birkaç yıl içerisinde enflasyonun da etkisiyle hızla arttığının altını çizen Yıldırım, "Bu hızlı yükselişte kentin gelişim sürecinin yavaş yavaş tamamlanıyor, kent merkezinde inşaat alanlarının sınırlanıyor olmasının büyük etkisi var. Limanıyla, yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanıyla, hızla büyüyen OSB’leri ile, sosyal yaşam alanlarının çokluğu ile dikkat çeken Mersin yatırım için tam bir cazibe merkezidir. Bu anlamda kentin tanıtımı, yeni yatırımların, yeni istihdam alanlarının Mersin’e çekilmesi adına STK’larımıza, oda ve borsalarımıza büyük görev düşüyor" dedi.


Etiket: Mersin, Hasan Yıldırım, yatırım,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA