Anamur’da operasyon: 2 gözaltı

Tarih: 2 Mart 2022 Çarşamba 12:09

Mersin’in Anamur ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 uyuşturucu satıcısı yakalanarak gözaltına alındı.

 

Mersin'in Anamur ilçesinde Antalya'dan uyuşturucu getirdikleri eroini satan 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede uyuşturucu satışının yapıldığı istihbaratını aldı. Bunun üzerine çalışma yapan ekipler, ilçe merkezinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde satan torbacıların, Antalya'da eroin getirerek kullanıcılara sattığını belirledi.
Ekipler, evinde eroin maddesi sattığı tespit edilen G.H.'nin takibe alınması sonrasında, uyuşturucu satıcısının ticari taksi aracılığı ile Antalya'dan eroin getireceği bilgisine ulaştı. Ekiplerin takibi sonucunda sabaha karşı Antalya'dan ilçeye girişte D-400 Karayolu üzerinde taksi sürücüsü P.T. ve G.H.,  80 gram eroin ile birlikte yakalandı.
G.H.'nin evinde yapılan aramada da satışa hazır halde esrar ve eroin ile uyuşturucu satışından elde ettiği 20000 lira ele geçirildi. 
Ekiplerin düzenlediği operasyon da yakalanan G.H ve P.T. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemler ardından Anamur Adliyesi'ne sevk edildi. Adliye de Anamur Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilen G.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken P.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Etiket: Mersin, Anamur, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA