Tarsus’ta kaçak yakıt operasyonu: 2 gözaltı

Tarih: 28 Şubat 2022 Pazartesi 09:40

Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlenen operasyon 12 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde polisin düzenlendiği operasyonda en 12 ton kaçak akaryakıt ele geçirilirken olayla ilgili iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçeye kaçak akaryakıtın getirileceği bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler yaptıkları araştırmada kaçak akaryakıtı geçirecek araç ve sürücüsünü tespit ettikten sonra operasyon düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonda; V.Ç. idaresindeki araçta yapılan aramada; her biri 1’er tonluk 12 tank halinde toplam 12 ton kaçak akaryakıt ve 1 tabanca, 18 tabanca fişeği ele geçirildi. Ayrıca V.Ç.'nin silah ticaretine yönelik iletişim kurduğu tespit edilen A.Ç.'nin de evinde yapılan aramada; 2 ruhsatsız tabanca, 5 tabanca fişeği, 2 otomatik av tüfeği, 56 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli V.Ç ve A.Ç.,  gözaltına alınarak gerekli adli işlemlere başlatıldı.


Etiket: Mersin, Tarsus, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA