Criptoswaps Edirnespor eli boş döndü

Tarih: 27 Şubat 2022 Pazar 17:49

Mersin’de kendi sahasında Criptoswaps Edirnespor’u konuk eden İçel İdmanyurdu 5 dakika da gelen golle rakibini eli boş gönderdi.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü grup da kendi evinde Criptoswaps Edirnespor'u ağırlayan İçel İdmanyurdu, 5'inci dakika da Umut Aydın'ın attığı golle maçı 1-0 önde bitirdi. 
Play-Off için mücadele eden İçel İdmanyurdu, Mersin Stadyum'unda Criptoswaps Edirnespor ile karşılaştı. Ligde 18 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen İçel İdman Yurdu, maça çok hızlı başladı. Dakika 5'te Ömer Çiçek ile hızlı kontra atağa çıkan kırmızı lacivertlilerde, Ömer'in sağ kanattan açtığı ortayı şık bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturan Umut Aydın, takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da ciddi ataklar bulmakta zorlandı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda net gol fırsatları yakalayan iki takım ayağına gelen fırsatları değerlendiremedi ve maç 1-0'lık skorla tamamlandı.
TARAFTAR İSTEDİ HOCA ALDI
Uzun yıllar Mersin İdman Yurdu forması giyen ve devre arasında İçel İdman Yurdu'na transfer olan Nurullah Kaya, Edirnespor karşısında ilk kez forma şansı buldu. 80'inci dakikadan sonra tüm tribünlerin “Mersin çocuğu Nurullah Kayaö tezahüratları yapmasının ardından teknik direktör Ender Alkan da taraftarı kırmadı ve 84. dakikada Sabit Hakan Yılmaz yerine Nurullah Kaya'yı oyuna sürdü. Maça kaptan olarak başlayan kaleci Sertaç Güzel ise kaptanlık pazu bandını Nurullah Kaya'ya emanet etti. Büyük takdir toplayan bu hareket tribünlerden de alkış aldı.


Etiket: İçel İdman yurdu, Criptoswaps Edirnespor, futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA