Kaymakam Kalkan vatandaşı dinledi

Tarih: 27 Şubat 2022 Pazar 13:22

Mersin’in Bozyazı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, vatandaşları ve muhtarları dinledi.

 

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, her zaman ilçenin huzurunu, güvenliğini sağlamak, mahallerin, vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini çözüm üretmek için çalıştıklarını söyledi.
Bozyazı ilçesinde güvenlik, halk ve muhtarlar toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıya Bozyazı Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarları,  sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.
Toplatı da, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Vatandaşların istek ve önerilerini dinlemek çözüm üretmek, devlet ile millet buluşmasını sağlamak, kamu hizmetlerinin sunulmasında daha iyi nasıl çalışmalar yapılacağını belirlemek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, bu toplantılar vesilesi ile vatandaşların, muhtarların, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurumu müdürleri ile bir araya gelerek ilçenin huzurunu, güvenliğini sağlamak, mahallerin, vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini tespit ederek çözüm üretmek adına bu toplantıların yapıldığını belirtti.
Kapısının her zaman herkese açık olduğunu belirten Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, toplantıya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek bu toplantıların faydalı olması temennisinde bulundu.


Etiket: Mersin, Bozyazı, Kaymakam Muhsin Duran Kalkan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA