Vali Su, muhtarları dinledi

Tarih: 27 Şubat 2022 Pazar 13:08

Mersin’in Silifke ilçesine giden Vali Ali İhsan Su, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Mersin'in Silifke ilçesinde  Vali Ali İhsan Su, 'Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları' kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Silifke muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Su, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi gereğince muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Vali Ali İhsan Su, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini vurgulayarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunun altını çizdi. 

Mersin genelinde olduğu gibi önemli hizmetlerin Silifke ilçesinde de gerçekleştirilmeye devam ettiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su; “Bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız elimiz, ayağımız siz değerli muhtarlarımızsınız. Biz sizler vasıtasıyla o mahalleyi tanıyor biliyoruz.” dedi.

Vali Su sözlerinin sonunda muhtarlarla buluşma toplantılarını her ilçede sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. 

Yapılan toplantıda tek tek dilek ve temennilerini dile getiren muhtarlar, toplantı sonunda teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.
Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’in yanı sıra; Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bölge müdürleri, kurum müdürleri ile ilçe muhtarları katıldı.   


Etiket: Mersin, Vali Ali İhsan Su, Silifke, muhtarlar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA