Mersin’de kalpazanlara geçit yok

Tarih: 25 Şubat 2022 Cuma 10:30

Mersin’de düzenlenen operasyonda piyasaya sahte para sürmek isteyen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde piyasaya sahte para sürerek haksız kazanç elde eden 3 kişi polisin operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı.

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede piyasaya sahte para sürüleceği bilgini aldı. Harekete geçen ekipler yaptıkları araştırma da şüphelilerin adres ve kimliğini belirleyerek, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mesudiye Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezine operasyon düzenledi.

Gerçekleştirilen operasyon ile daha önceden birçok suç kaydı bulunan S.A, G.D ve M.E isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. İş yerlerinde yapılan aramada farklı marka ve kalibrelerde 4 ayrı ruhsatsız tabanca ile 2 adet 200, 23 adet 100 ve 86 adet 50 TL'lik banknot halinde toplam 7000 TL sahte para ele geçirilirken soruşturma sürüyor.


Etiket: Mersin, operasyon, jandarma, kripto para,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA