1 puana razı olduk

Tarih: 20 Şubat 2022 Pazar 18:30

Kendi sahasında Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelen İçel İdman Yurdu, 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu,

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3'üncü Lig 3'üncü Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 23'üncü hafta maçında sahasında Esenler Erokspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorla birlikte Kırmızı Lacivertliler ligdeki 12’inci beraberliğini almış oldu.

İçel İdman Yurdu, sahasında lider Esenler Erokspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadele 0-0 sona erdi.
Kırmızı lacivertliler bu skorla birlikte geride kalan 23 haftada 12’inci beraberliğini aldı. Mersin ekibi son üç maçtan ise üst üste 0-0’lık sonuçla ayrıldı.
Sezona 2'inci Lig hedefiyle başlayan ve güçlü bir kadro kuran İçel İdman Yurdu, bu sonuçla birlikte şampiyonluk hedefinden de uzaklaştı. Liderle arasında 11 puan fark bulunan Kırmızı Lacivertliler, haftayı 39 puanla 6’ncı sırada tamamladı.
İçel İdman Yurdu gelecek maçta 27 Şubat Pazar günü sahasında Edirnespor ile karşılaşacak. Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.


Etiket: İçel İdman Yurdu, Futbol, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA