Chomar’a en fazla ülkeye ihracat yapan firma ödülü

Tarih: 15 Şubat 2022 Salı 10:59

Mersin’den dünyaya siber güvenlik ürünleri ile ihracat yapan Chomar, en fazla ülkeye ihracat yapan firma ödülünü aldı.

 

Mersin’de yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan Chomar, siber güvenlik ürünleri ile yaptığı ihracat ve Türkiye'ye kazandırdığı döviz nedeni ile  en fazla ülkeye ihracat yapan firma ödülünü aldı. 
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yerli ve milli Siber Güvenlik Ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, düzenlenen 3'ncü Sektör Zirvesinde üyeleriyle bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'ın katıldığı zörvesinde Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ödülleri de sahiplerini buldu.
En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Firma Ödülü'nün sahibi CHOMAR oldu.
Zirvede, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, en fazla ülkeye ihracat yapan firma ödülünü şirket CEO'su S. Bilgehan Üstündağ'a verdi.
Ödül töreni sonrası konuşan şirket CEO’su S. Bilgehan Üstündağ "Yüzde 100 yerli teknoloji ile Türkiye’de geliştirmiş olduğumuz Chomar siber güvenlik ürünleri ile ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil etmeye devam ediyoruz. Geliştirmiş olduğumuz siber güvenlik ürünlerinin kalitesini global olarak aldığımız sertifika ve ödüller ile pekiştirirken, yüksek teknolojili siber güvenlik ürünlerimizi dünyanın farklı coğrafyasındaki kullanıcılara sunmaya devam ediyoruz" dedi.


Etiket: Mersin, Chomar, siber güvenlik, antivirüs,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA