Belediye Başkanları Covid-19

Tarih: 9 Şubat 2022 Çarşamba 12:44

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullan Özyiğit’in, Covid-19 olduğunu açıklandı.

Mersin'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullan Özyiğit'in, dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdüren Covid-19 virüsüne yakalandı.

Belirti vermesi nedeni ile test yaptıran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, önceki gün Covid-19 olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Tarhan, "Hafif belirtiler üzerine yaptırdığı Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirlerine göre, bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Kısa süre sonra sağlıklı bir şekilde mutlu bir Mezitli için kaldığımız yerden devam edeceğiz. Lütfen aşı ve hijyen tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Sağlıklı kal Mezitli" dedi. 

Tarhan'ın ardından test yaptıran Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in de Covid-19 olduğu bildirildi. Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama da, "Mersin Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’in dün yaptırmış olduğu Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon sürecini evinde geçirmektedir" denildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA