’Semra: Küçük-Esmer-Uzak’a 2’nci baskı

Tarih: 8 Şubat 2022 Salı 16:19

Mazlum Vesek’in ilk romanı ’Semra: Küçük-Esmer-Uzak’ 2’nci kez basılarak okuyucu ile buluşturuldu.


Mersin'de uzun bir dönem çalıştıktan sonra İzmir'e yerleşerek gazetecilik ve yazın hayatını burada sürdüren Mazlum Vesek'in geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan ilk romanı 'Semra: Küçük-Esmer-Uzak' raflardaki yerini almasının ardından gördüğü yoğun ilgi nedeni ile 2'nci baskısı bu kez okuyucu ile buluştu. 
1990'lı yıllarda yaşanan bir aşk hikayesini kaleme alarak okuyucu ile buluşturan araştırma-inceleme çalışmaları ile bilinen Mazlum Vesek'in ilk romanı 'Semra: Küçük-Esmer-Uzak' kısa sürede tükendi. Romana olan ilgi nedeni ile Mona Kitap, 'Semra: Küçük-Esmer-Uzak' adlı romanının 2'nci baskısını yaparak Türkiye'nin dört bir yanındaki kitapevlerine gönderimini yaptı.
Orhan Kemal Roman Armağanı jüri üyesi, yazar Mazlum Vesek, kitabına olan ilgi nedeni ile okuyucusunae teşekkür ederek, sosyal medya hesabından paylaşım da, "Semra: Küçük-Esmer-Uzak' ikinci baskısıyla serüvenine yoldaşlık edecek yeni okurlarla buluşmaya devam edecek. Bugüne kadar küçük, esmer ve uzak bir aşkı okuyarak heyecanıma ortak olan tüm kıymetli okurlara ve canım içi dostlara yürekten teşekkür ederim..." dedi.


Etiket: Mersin, İzmir, Mazluk Vesek, Mona Kitap, Roman, Semra,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA