Çingene Kızı Zeugma film oluyor

Tarih: 8 Şubat 2022 Salı 13:25

Yapımcı İbrahim Akbaba, Zen Yapım çatısı altında Çingene Kızı Zeugma efsanesini komedi filmi olarak çekecek.

 

Yaptığı iddialı işlerle adından bahsettiren yapımcı İbrahim Akbaba, Zen Yapım çatısı altında yine iddialı çok konuşulacak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Çingene Kızı Zeugma efsanesini komedi filmi olarak çekmek için hazırlıkları tamamlayan İbrahim Akbaba, filmin senaryosunu Cavidan Balcı’ya yazdırdı. Özel bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkan Çingene Kızı Zeugma isimli sinema filmi’nin Mart ayında çekimlerinin başlayacağını söyleyen İbrahim Akbaba filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kurşun’un oturacağını dile getirdi. Gaziantep'in Nizip ilçesine yakın bir mesafede bulunan Zeugma Antik Kenti'nde büyük bir zeminin üzerine işlenmiş olan Çingene Kızı mozaiği, ile dünya gündemine düşen eser tarihçesi ile de dikkat çekiyor.
 Gaziantep'de yaşadığı delillerle kesinleşen Çingene Kızı Zeugma’nın filmi de yine Gaziantep'te çekilecek ve büyük şehrin başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de bu projeye destek veriyor. Sanatsal faaliyetlere verdiği destek ile hizmet verdiği şehri gündemden düşürmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çingene Kızı Zeugma filmi ile şehrini ve halkını yine gündeme taşıyacak. 
Filmin oyuncu Kadrosunun ise Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın en sevilen oyuncularından seçtiğini belirten İbrahim Akbaba, "Geçtiğimiz sıkıntılı günlerde pandemiden dolayı insanlar evlerinde çok sıkıldı bundan dolayı  2022 yılında herkesin gülmeye ihtiyacı olduğunu dile getiren yapımcı Zen Yapım olarak Çingene Kızı Zeugma filmini Türkiye’de Azerbaycan’da ve Avrupa'da izleyicisi ile beyaz perdeye taşıyarak 2022 yılında hep birlikte gülmeyi ve güldürmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Etiket: Çingene Kızı Zeugma, Film, Nizip, Fatma Şahin, İbrahim akbaba,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA