Chomar’a 5’inci kez VB100 ödülü

Tarih: 31 Ocak 2022 Pazartesi 10:16

Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biri olarak bilinen Virus Bulletin yaptığı testlerde bireysel ve kurumsal ürünleri ile 5’inci defa "VB100" ödülünü Chomar’a verdi.

 

Türkiye'nin Mersinli ilk ve tek yüzde 100 yerli teknoloji ile geliştirilen uç nokta koruma yazılımı olan CHOMAR, İngiltere merkezli bağımsız test ve belgelendirme kurumu "Virus Bulletin" tarafından Aralık-Ocak döneminde gerçekleştirilen testlerde, bireysel ve kurumsal ürünleri ile 5'inci defa "VB100" ödülüne layık görüldü. CHOMAR, "VB100" ödülünü yüzde 100 tespit oranıyla alarak uluslararası arenadaki başarısını devam ettirdi.

1989'dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşu olan Virus Bulletin'ın Aralık-Ocak döneminde gerçekleştirilen testleri tamamlandı. Dünya genelinde yapılan testlerde, Mersin Teknopark'ta geliştirilerek antivirüs pazarında söz sahibi olan Chomar, bireysel ve kurumsal ürünleri ile 5'inci defa 'VB100' ödülüne layık görüldü.
Müşterilerine en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdünü sürdürürken, büyüyen ödül koleksiyonuna yeni 'VB100' ödüllerini de eklemeye devam eden, bir kez daha geliştirdiği ürünlerin kalitesini global olarak kanıtlayıp belgelendiren CHOMAR, yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile ülke güvenliğine katkı sağlamaya devam edecektir.
Virus Bulletin: 1989'dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşudur. Virus Bulletin, antivirüs ürünlerinin bağımsız karşılaştırmalı testlerini gerçekleştirir. "VB100" ödülü, titiz test yöntemleri, yüksek katılım ücreti ve bir defa başarısız olan ürünlerin tekrar testine izin verilmemesi nedeniyle antivirüs endüstrisinde oldukça saygındır. Virus Bulletin ayrıca siber güvenlik camiasında büyük saygı duyulan siber güvenlik uzmanları için yıllık VB Konferansı düzenlemektedir. Virus Bulletin Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biridir.


Etiket: Mersin, Microsoft, Virus Bulletin, Chomar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA