Polisten anlamlı ziyaret

Tarih: 26 Ocak 2022 Çarşamba 15:02

Tarsus’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli, özel bir aileyi ziyaret ederek moral verdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Toplum Destekli Polisler, özel çocuk Elif’e ve ailesine anlamlı bir ziyarette bulunarak moral oldu.
Her hafta şehit ailelerine, ilçeye yeni taşınan ailelere ve maddi durumları elverişsiz ailelere, ilgili kurumlarla ziyaretler gerçekleştiren Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli, bu kez özel bir aileyi ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli, Tarsus’un özel çocuklarından Down Sendromlu 12 yaşındaki Elif’e, böbrek kanseri 2 yaşındaki Hafize’ye ve ailesine misafir oldu.
Ailenin sorunlarını dinleyen polis, kendilerini ağırlayan Elif’e ve ailesine hediyelerini vererek her zaman, ailenin ve tüm vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için yanlarında olduklarını söyledi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA