Brego, uyuşturucuya geçit vermiyor

Tarih: 26 Ocak 2022 Çarşamba 10:41

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nun narkotik arama köpeği Brego, uyuşturucu satıcılarına darbe vurdu.

Mersin'de, Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen bir yolcu otobüsünde yapılan aramada narkotik madde arama köpeği Brego 12 kilo 780 gram esrar yakaladı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden kentte yüklü miktarda uyuşturucu madde geleceği istihbaratı aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler uyuşturucunun geliş yöntemini ve getirenin kimliğini belirleyerek önlem aldı.

Gerekli hazırlıkları yapan ekipler, plakasını belirlediği ve Diyarbakır'dan Mersin'e gelen şehirlerarası yolcu otobüsü Tarsus-Mersin Otoyolundaki uygulama noktasında durdurdu. Ekipler uyuşturucu madde arama köpeği Brego ile yaptığı aramada, otobüsün bagaj kısmında 2 adet spor çanta içerisinde 16 ayrı paket halinde toplam 12 kilo 780 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonla ilgili olarak uyuşturucu taciri A.K. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Etiket: Mersin, polis, operasyon, uyuşturucu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA