Tarsus’ta huzur ve güven buluşması

Tarih: 25 Ocak 2022 Salı 14:38

Mersin’in Tarsus ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, ilçede huzur ve güven ortamı için 7 gün 24 saat görevlerinin başında olduklarını söyledi.
Mersin'de 'Huzurlu bir Tarsus' için mahalle muhtarlarıyla buluşan Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Tarsus Polis evinde ve Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliğinde bir araya geldi.
Toplantılara, ilgili Polis Merkezi sorumluluk bölgesindeki mahalle muhtarları ile birlikte İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Latif Tufan, Polis Merkezi Amirleri ve birim amirleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, "Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, huzur ve güven ortamının sağlanmasının, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tesis edilebilmesinin, bize ulaşamayan vatandaşlarımıza ve sorunlarına siz değerli muhtarlarımızla ulaşılmasının ve sorunlarının çözülmesinin gayesindeyiz" dedi. 
Tarsus’un huzurunu bozanların peşinde olduklarını, suçla ve suçluyla mücadele için 112 ihbar sisteminin, KADES ile UYUMA uygulamalarının etkin rol oynadığını belirten Ebubekir Fil, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaşlar olduğunu söyledi.
Toplantıda, Fevzi Çakmak Polis Merkezi ve Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği bölgesindeki genel güvenlik, asayiş ve güncel konular üzerinde değerlendirmeler yapılırken, mahalle muhtarlarının talepleri, mahallelerin sorunları dinlendi ve sorunlara çözüm geliştirilmesi yönünde fikir alış verişinde bulunuldu.


Etiket: Mersin, Tarsus, Emniyet, Polis, Muhtar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA