Otomobil hırsızı polisten kaçamadı

Tarih: 20 Ocak 2022 Perşembe 11:05

Mersin’de park halindeki otomobili çalan 2 hırsızdan bir yakalanırken bir de aranıyor

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde park halinde bir otomobili çalan 2 hırsızdan bir yakalanarak gözaltına alırken bir de aranıyor.

Olay, geçtiğimiz yıl 12 Haziran tarihinde merkez Yenişehir ilçesi Akkent Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerine park halindeki otomobilin yanına gelen 2 kişi, aracı çalıştırdıktan sonra çalıp götürdü. Araç sahibi A.Ö., otomobilinin olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışmalarını sürdüren ekipler, aracı çalan hırsızların tespitine ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada olayın meydana geldiği yer ve çevresinde yapılan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, otomobili terk edilmiş vaziyette şüpheli G.K.'nın evinin civarında bulunarak muhafaza altına alındı. Daha sonra ise G.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyete getirilen sorgulanan G.K., suç ortağı Ö.O'nun olduğunu söyledi. İfadesini alınan G.K., çıkarıldığı adliyede adli kontrol şartı ile serbest kalırken Ö.O'nun yakalanması için de çalışmalar sürüyor 


Etiket: Mersin, polis, hırsızlık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA