Erdemli ve Mut’ta okullara kar tatili

Tarih: 19 Ocak 2022 Çarşamba 11:04

Kar yağışı nedeni ile Mersin’in bazı ilçelerinde eğitime ara verildi.

Mersin’in Erdemli ve Mut ilçesinde yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime ara verildi.

Dün, Silifke Gülnar ilçelerinde kar yağışı nedeni ile okullarda eğitime ara verilirken, bugün ilk açıklama Erdemli Kaymakalığı'ndan geldi. Erdemli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama da; "İlçemizde Torosların yüksek kesimlerinde yer alan , taşımalı okullarımız Karayakup İlkokulu/Ortaokulu, Dağlı İlkokulu/Ortaokulu, Kösbucağı İlkokulu/Ortaokulu, Çamlı İlkokulu, Çerçili İlkokulu, Koramşalı İlkokulu, Aslanlı İlkokulu/Ortaokulu, Sarıkaya İlkokulu/Ortaokulu, Sorgun İlkokulu/ Ortaokulu, Güzeloluk İlkokulu/Ortaokulu, Şehit Ali İhsan Öger İlkokulu/Ortaokullarıyoğun kar yağışı , tipi ve buzlanma sebebiyle iki gün süre ile (19 Ocak Çarşamba ve 20 Ocak Perşembe günleri) tatil edilmiştir" denildi.
Mut ilçesinde de, ilçeye bağlı Dağpazarı Mahallesi'nde bulunan Ere Dağpazarı İlk ve Ortaokokulu kötü hava koşulları nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi.


Etiket: Mersin, Mut, Erdemli, Gülnar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA