Sanatçı Gökhan Gülbeyaz, Mersin’de

Tarih: 18 Ocak 2022 Salı 17:27

Geçtiğimiz günlere yeni şarkısı ’Eski Değilim’ müzik listelerine hızlı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çeken sanatçı Gökhan Gülbeyaz, memleketi Mersin’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.


Bir dönem İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşarken yazdığı 'An Election at the Crossroads: Trump vs Clinton' adlı kitabında Donald Trump ve Hillary Clinton'ın 2016 seçim kampanyalarını objektif ve eleştirel bir yaklaşımla karşılaştırarak, perde arkasını gözler önüne seren Gökhan Gülbeyaz, geçtiğimiz günlere yeni şarkısı 'Eski Değilim' müzik listelerine hızlı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çekmesinin ardından memleketi Mersin'e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. 
Geçtiğimiz aylarda sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan 'Eski Değilim' ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Gökhan Gülbeyaz, büyük ilgi görmüştü. Bir çok dijital platformda şarkı kısa süre içinde 500'den fazla çalma listesine eklenenen Gökhan Gülbeyaz, takıntılı bir aşk hikayesini anlatan şarkı dinleyiciye hüznü ve neşeyi birlikte yaşatırken, şarkıcının kendine has ses tınısı ve farklı yorumu da dikkat çekmişti.
Müzik listelerinde yerine korumayı sürdüren sanatçı Gökhan Gülbeyaz, önceki gün doğum büyüdüğü kent olan memleketi Mersin'e geldi. Sanatçı Gökhan Gülbayz, kentte gelmesinin ardından çeşitli ziyaretlerde bulunarak, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi. En son annesi Doç. Dr.
Nazik Göktaş ile birlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile bir araya gelen sanatçı Gökhan Gülbeyaz, hem yakınlarını görmeyi hem de enerji depolamaya geldiğini söyledi. 


Etiket: Mersin, Sanatçı, Gökhan Gülbeyaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA