Market gaspçıları polisten kaçamadı

Tarih: 18 Ocak 2022 Salı 12:26

Mersin’in Tarsus ilçesinde iki market çalışanını gasp eden 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir zincir marketin çalışanlarının gasp eden 2 gaspçı yakalanarak adalete teslim edildi. 

Olay, geçtiğimiz günlerde Tarsus ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde yaşandı. Akşam saatlerinde çalıştıkları marketi kapatarak çıkmaya hazırlanan E.T. ve S.Z. içeriye giren elinde satır ve bıçak, belinde oyuncak silah olan iki kişinin saldırısına uğradı. İki gaspçı markete girerek çalışanların boğazına satır dayayıp 470 TL para ile 1 Adet cep telefonunu gasp ettikleri sırada yapılan ihbarı üzerine polis olay yerine geldi 

Güvenlik kamerasından yaşananları izleyen polis, gasp olayını gerçekleştiren U.Ö. isimli şahıs suçüstü yakalanırken elindeki satır ve belindeki silah kontrol edildiğinde silahın oyuncak olduğu tespit etti. Soruşturmayı sürdüren polis,  olayın diğer şüphelisi M.T.'yi ise çaldığı malzemeler ile birlikte yakalandı.
Emniyette sorgulanan U.Ö. ve M.T. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: Mersin, Tarsus, polis, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA