Silifke’de kaçakçılara polis darbesi

Tarih: 17 Ocak 2022 Pazartesi 12:25

Mersin’in Silifke ilçesinde polis, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan kaçakçılara darbe vurdu.


Mersin'in Silifke ilçesinde polis, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan kaçakçılara darbe vururken 3 kişi yakalanarak gözaltanı alındı.
Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince bandrolsüz kaçak makaron ticareti ve sigara üretimi yaparak, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan şahısların tespit ve yakalanmaları yönelik operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında; 203800 adet markasız bandrolsüz/mükerrer bandrollü boş makaron, 7900 adet içi tütünle doldurulmuş dal sigara, 40 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. 
Operasyonla ilgili olarak A.O., H.Ç., A.H. isimli şahıslar hakkında gerekli işlemler yapıldıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Etiket: Mersin, Silifke, Polis, Operasyon, Kaçakçılık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA