MESİAD Başkanı Engin, 10 Ocak’ı kutladı

Tarih: 10 Ocak 2022 Pazartesi 12:45

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, "Tüm kamuoyunun sesi, kulağı, gözü olup kamuoyuna bilgi akışı sağlayarak görevlerini yerine getiren, tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum" dedi. 

Engin, yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazetecilik mesleğinin önemini vurgulayan Engin mesajında, "Her mesleğin zorlu yanları olduğu gibi gazetecilik de zor şartlar altında çalışılan ve fedakârlık isteyen bir meslektir. Tüm kamuoyunun sesi, kulağı, gözü olup kamuoyuna bilgi akışı sağlayarak görevlerini yerine getiren, doğruluk, tarafsızlık ilkelerinden ayrılmayan ve sorumluluk bilinci ile 7 gün 24 saat çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum" ifadelerine ler verdi. 

Başkan Engin, basın mensuplarının daha iyi koşullarda çalışması gerektiğine vurgu yaparak, basın özgürlüğünün sağlandığı ve sansürün olmadığı bir ortam oluşmasını diledi. 


Etiket: mersin, mesiad, hasanengin, 10ocak, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA