Özyiğit ve Yılmaz, 10 Ocak’ı kutladı

Tarih: 9 Ocak 2022 Pazar 13:00

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Güçlü basın, yaşamımızı şekillendiren demokrasiye, hak, hukuk ve adalete her zaman büyük katkı sunmaktadırlar. Unutulmamalıdır ki basının özgürlüğü hukukun ve demokrasinin de güvencesidir" dedi. 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yayınladıkları mesajlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.Mesajında siyasi ve ekonomik baskılarla mücadele eden basın emekçilerine tüm yurttaşların destek vermesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Abdullah Özyiğit, şu ifadeleri kullandı:
“Doğru ve tarafsız bilgi ile kamuoyunu aydınlatma sorumluluğunu üstlenen tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Koşullar ne olursa olsun halkı bilgilendiren ve halk adına görev yapan basın emekçileri maalesef günümüzde çok ciddi siyasi ve ekonomik baskılarla mücadele etmek zorunda kalmaktadırlar. Yurttaşlar olarak basın emekçilerinin bu mücadelesine destek vermeli ve onlara yalnız olmadıklarını her fırsatta göstermeliyiz. Çünkü güçlü basın, yaşamımızı şekillendiren demokrasiye, hak, hukuk ve adalete her zaman büyük katkı sunmaktadırlar. Unutulmamalıdır ki basının özgürlüğü hukukun ve demokrasinin de güvencesidir. Hak arayışımızda yanımızda olan, ezilenlerin ve ötekileştirilenlerin sesi tüm basın emekçilerinin özgür bir şekilde mesleklerini yapabilecekleri bir gelecek umuduyla, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun."

“Halkın sesini tarafsızca duyuran tüm basın mensuplarımıza emekleri için teşekkür ederiz" diyen Başkan Yılmaz ise "10 Ocak, değerli gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Doğru ve objektif bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basının sorumluluğunu da artırmıştır. Basın mensuplarımız; ülkemizin, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz; “Kentimizin kalkınması ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Mersinimizin değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, yenişehir, yenişehirbelediyesi, abdullahözyiğit, 10ocak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA