Sokak fotoğrafçılığının püf noktalarını öğrendiler

Tarih: 7 Ocak 2022 Cuma 17:53

Mersin Fotoğraf Derneği’nde (MFD) Eğitmen Rana Öztürk, Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi tamamlandı.

 

Mersin Fotoğraf Derneği'nde (MFD) Eğitmen Rana Öztürk, Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi'ne katılanlar aldıkları eğitimin ardından çektikleri fotoğrafları sergileyip görücüye çıkarttı.
Mersin Fotoğraf Derneği bünyesinde 02 Mayıs 2021 - 06 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılan, Rana Öztürk eğitmenliğinde yürütülen Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi tamamlandı. Atölye kapsamında, 'Sokağın ışığı, Sokağın hikayeleri ve Sokaktan yansıyanlar' konusuna yapılan çalışmalara Ahter Atakan, Ayşe Bilgi Bircan, Fatma Beyza Yalçın, Gökhan Güleçoğlu, Melahet Ünel, Muhittin Özüçoşkun, Nuri Dalmızrak, Ömer Acıoğlu, Sema Tüten ve Zeyhep Gökalp katılarak hem pratik hem de teorik olarak eğitim aldı. Ardından Rana Öztürk eşliğinde kent sokaklarını dolaşan fotoğrafçılar çok sayıda fotoğraf çekti.
Eğitmen Rana Öztürk'ün seçtiği fotoğraflar Mersin Fotoğraf Derneği'nde sergilenirken hem gösteri yapıldı hem de bir söyleşi gerçekleştirildi.   
Etkinlik sırasında konuşan Rana Öztürk, atölye çalışmaları, aşamalarıı hakkında fotoğraf meraklılarını bilgilendirirken Dernek Başkanı 
Sergi Hayrettin Kırdı, fotoğraf gösterisi ve söyleşi etkinliği katılımda bulunan Rana Öztürk, Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi'nde çalışan arkadaşlara, üye ve konuklara teşekkür etti.


Etiket: Mersin, Fotoğraf, Derneği, Raha Öztürk,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA