Ehliyet sınavında kopya çekmek isterken yakalandı

Tarih: 4 Ocak 2022 Salı 10:56

Mersin’in Silifke ilçesinde bir kişi ehliyet sınavında hazırlattığı düzenekle kopya çekmek isteyen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Mersin'in Silifke ilçesinde E-Sınav Merkezinde gerçekleştirilen ehliyet sınavında kemer arkasına gizlenmiş taşınabilir modem ve kopya düzeneği ile sınava girmek isteyen bir kişi görevlilerin fark etmesi ile yakalanarak gözaltın alındı.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden, Silifke E-Sınav Merkezinde gerçekleştirilen ehliyet Sınavında sınav görevlilerinin bir şahsın kopya çektiği şüphesi ekip istedi. Bunun üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri E-Sınav Merkezi'ne giderek sınava katılan 1984 doğumlu A.C.U,'nun üzerinde yapılan aramada kemer arkasına gizlenmiş taşınabilir modem ve kopya düzeneği, yaka düğmesi şeklinde gizli kamera, 1 adet kulak içi kablosuz kulaklık bulunduğu tespit edildi.

Şüphelinin kopya düzeneğini 6500 TL karşılığında S.’ye hazırlattığı, 3000 TL ödeme yaptığı, sınav akabinde 3500 TL daha ödeme yapacağı da ortaya çıktı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile şüpheli A.U.C., gözaltına alınırken düzeneği hazırlayan S.’nin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

 


Etiket: Mersin, Silifke, Polis,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA