Milli Eğitim Müdürü Koca: 2021 yılı Mersin son derece başarılı oldu

Tarih: 31 Aralık 2021 Cuma 13:33

Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, geride kalan 2021 yılının eğitim ve öğretim için son derece başarılı geçtiğini söyledi.

Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, geride kalan 2021 yılının eğitim ve öğretim için son derece başarılı geçtiğini dile getirerek, 2022 yılında da başarıya giden yolda en iyisini yapacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayınladı. Milli Eğitim Müdürü Koca, mesajında, 2011 yılı Mersin için son derece başarılı bir yıl olduğunu, bu başarıda öğretmeninden, velisine ve öğrencisine herkesin emeği ve alın terinin olduğunu selirterek, "Başarıya ve hedefe yaver gittiği için ulaşmazsınız; düzenli ve verimli çalışmaya devam ederek, başarısızlıklar karşısında yılmayarak ulaşırsınız. Biz, böyle bir ekiple çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ise onlara ışık tutan, yol gösteren çok kıymetli öğretmenlerimiz ile büyüyüp gelişecek ve yükselecektir" dedi.

Müdür Koca, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüse rağmen çok önemli projelere imza attıklarını ifade ederek, "Bizler çalışmalarımızı zorlu salgın sürecine rağmen siz değerli öğrencilerimiz, velililerimiz, öğretmenlerimiz ve Mersinimiz için yaptık. Yeni yılda da tüm çalışmalarımıza, eksiksiz ve ileriye doğru bir adım daha atarak devam edeceğiz. Başarıya giden yolda kural her zaman ileriye bakmaktır ve hedefe kilitlenmektir. Bizler öğrencilerimiz için bunu birlikte başaracağız. Gelecek, hayallerinin güzelliğine inananlara aittir. Amacımız; akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim bir yetiştirmektir. Hayallerimize başarı ile kanat vererek hedeflerimize birlikte ulaşacağız. İnancımıza, kararlılığımıza, hayallerimize ve çalışkanlığımıza her zaman güveneceğiz" diye konuştu.

Müdür Koca, mesajının devamında ise şu görüşlere yer verdi:
"Yeni yılda bütün umutlarıyla, sevinçleriyle, masumiyetleriyle geçmişten geleceğe bir bağ, bir filiz olmalarından dolayı bizlerin ortak noktası öğrencilerimizdir. Velilerimizin bu filizi büyütürken desteklenmesi, öğrencilerimizin yeşermelerine olanak sağlayacaktır. Dünden öğrenerek; bugünü başarı ve mutlulukla yaşayarak yarın için umut edip, hep birlikte inanarak yeni yıla sağlıkla ve huzurla girmenizi temenni ederim." 


Etiket: Mersin, Milli Eğitim, Adem Koca,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA