Don Giovanni prömiyerle geliyor

Tarih: 30 Aralık 2021 Perşembe 15:21

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2022 yılının ilk prömiyerini ‘Don Giovanni’ ile yapıyor.

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2022 yılının ilk prömiyerini W.A. Mozart’ın ‘Don Giovanni’ adlı eseri rejili konserle yapacak.
8 ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00’da seyirci ile buluşturulacak eser için Mersin Devlet Opera ve Balesi koro ve orkestrası çalışmalarını sürdürüyor. Orkestra şefliğini İbrahim Yazıcı, rejisörlüğünü Kenan Korbek, koro şefliğini Anıl Aydın yapacağı ‘Don Giovanni’ adlı eserini anlatıcılığını ise Nihan Çetin Aydın üstlenecek.
Eserde Don Giovanni’yi Cengiz Sayın, Leporello’yu Rafıp Ufuk Kasar- Serkan Sevinç, Donna Anna’yı Avşin Dilarak Kaymak, Don Ottavio’yu Mehmet Alp Özkazanç, Zerlina’yı Ayşegül Devrim Dinçer, Masetto’yu Talat Tolga Erden-Levent Yetkin, Commentadore’yi Hasan Berk-Andrei Yevtushenko canlandıracak. 


Etiket: Mersin, Devlet, Opera ve Balesi, MDOB,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA