Bahçelievler İlkokulu’ndan C Vitamini Şenliği

Tarih: 28 Aralık 2021 Salı 11:39

Mersin’de Yenişehir İlkokulu ev sahipliğinde düzenlenen C Vitamini Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı.


Mersin'de Yenişehir Bahçelievler İlkokulu’nda 'Geleneksel C Vitamini' Şenliği'nin ikincisi düzenlendi. Şenlikte öğrencileri sağlıklı beslenmeye teşvik etmek ve sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilerle birlikte doğal meyve suyu yapıldı.
Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, şube müdürleri, okul müdürleri ve velilerin katılırken  Bahçelievler İlkokulu Müdürü Sıtkı Tırak, yaptığı konuşmada c vitamininin önemini, pandemi sürecindeki katkılarına değinerek, "Akdeniz Bölgesi’nin çocukları olarak çok şanslıyız. Bu anlamda tüm imkanlara sahibiz. Pandemi döneminde sağlıklı yaşamın değerini ve sağlıklı beslenmenin önemini daha iyi bir şekilde anladık. Bunu da bu etkinlik aracılığıyla pekiştirerek çocuklarımıza aşılıyoruz.” diyerek bölgemizin değerini bilmeliyiz" dedi.
Etkinlikte öğrenciler, müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadıklarını söyleyerek çok eğlediklerini ve doyasıya meyve suyu içerek dans ettiklerini ifade etti. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
Rehber Öğretmen Hale Taner’in katkılarıyla düzenlenen etkinlik, halk oyunları gösterisi, yarışmalar, portakal sıkma etkinlikleriyle devam etti. Tüm katılımcılar ve öğrenciler portakal suyu içerek müzik eşliğinde eğlenip, sağlıklı bir gün yaşayarak eğlenceli anlar yaşadı.


Etiket: Mersin, Yenişehir, C Vitamini Şenliği, Necmeddin Dinç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA