Evlilik vaadiyle dolandırıldı

Tarih: 20 Aralık 2021 Pazartesi 12:08

Mersin’e, Kayseri’den gelerek evlenmek isteyen bir kişi dolandırıcıların tuzağına düştü.

Mersin’de akıllara durgunluk veren olayda evlenmek isteyen bir kişi dolandırılırken olayla ilgili olarak 5 kişi yakalanarak gözaltın alındı.

Kayseri yaşayan G.T., bir arkadaşına evlenmek istediğini söyledi. Bunun üzerinde G.T.’nin arkadaşı onu Mersin’deki bazı şahıslarla tanıştırdı. Konuyu anlatan G.T., Mersin’e gelerek adının Aycan olduğu bir kadınla bir araya geldi. Kadınla konuşan G.T., evlenebilme hayali ile Aycan adlı kadına ve aracılık yapanlar banka kanalı ile 17 bini banka havalesi, 3 bin 500’ü de nakit olarak verdi. Daha sonra da Aycan adlı kadına 5 bin 600 lira değerinde altın yüzük ve 800 lira değerinde ikinci el bir telefon alarak verdi.

Daha sonra Aycan’a ulaşamayan G.T., soluğu Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alarak şikayetçi oldu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, yaptığı araştırmalarda olayın şüphelileri olduğu tespit edilen R.S (32), İ.K (29), K.S (52), A.N (25) ve E.K (25) olduğunu belirleyerek gözaltına aldı.
Sanıklar emniyete getirilip sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 


Etiket: Mersin, dolandırıcılık, polis,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA