Yeni açılan parka zarar verdiler

Tarih: 14 Ekim 2021 Perşembe 16:11

Akdeniz Belediyesi’nin, Özgürlük Mahallesi’nde kurduğu parktaki yapı ve donatılara zarar verilip tahrip edildi.

Akdeniz Belediyesi’nin, TCDD’den kiraladığı 9 dönümlük alana kurduğu parkın ekipmanları ve yeşil alanı tahrip edildi. Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Bu milli servettir. Lütfen buralara sahip çıkın" dedi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile 9 dönümün üzerinde çok güzel bir park alanını buraya kazandırdık. Belediyemize bağlı ekipler de bu sokakta kaldırım çalışması yaptılar. Asfaltı da döşendi. Yağmur suyu noktasında ve alt yapı konusunda hep sular birikiyordu. Arkadaşlar ona göre de bir sistem yapmışlar. Artık bundan sonra sular da birikmeyecek" dedi.

"BU MİLLİ SERVETTİR"
Başkan Gültak; "Özgürlük Mahallesi sakinlerinden, muhtarımızdan ve tüm vatandaşlardan benim bir isteğim olacak. Buradaki teli görüyorsunuz. Bunlar tamamen kırılmış. İçeride lavabolar, mescitler var. Tüm camları kırılmış. Bu milli servettir. Biz bunları sizler için, bu mahalle için yapıyoruz. Özgürlük Mahallesi'nde oturan kardeşlerimize ve özellikle de hanımefendilere sesleniyorum. Lütfen buralara sahip çıkın" diye konuştu.

Başkan Mustafa Gültak, ellerinden geldiği kadar yenileme çalışmalarını yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyerek; "Biz yeniden yaparız ama her seferinde kırılıp dökülürse bu milli serveti ortadan kaldırmak olur. Üst üste kırıldığında her zaman da yapamayabiliriz. Bu hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Sonuçta buraları siz kullanıyorsunuz. Lütfen sahip çıkın" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA