Atatürk’ü Anma Futbol Turnuvası’nda ilk düdük çaldı

Tarih: 12 Ekim 2021 Salı 14:34

’10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası’nda 16 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen '10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası' başladı. 16 takımın karşılaşacağı turnuvanın final maçı 10 Kasım’da oynanacak.

16 takımın karşılaşacağı turnuvanın ilk maçı Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinter, Çukurova İdman Yurdu, Yenişehir İdman Yurdu, Mezitli, Akdenizgücü, Silifke Gençlik, Trabzonspor, Toroslar Kartal, Başarıspor, Altınordu, Demirspor, Camspor, Galata, Galatasaray ve Kuvayi Milliye spor kulüplerinin yer aldığı turnuvanın ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Yenişehir İdman Yurdu ve Mersin İnter Spor Kulübü-Çukurova İdman Yurdu takımları karşılaştı.

"KAZANAN, TÜM ÇOCUKLAR OLACAK"
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı turnuvaya ilişkin, "Çocuklar için birbirlerini tanıması, görmesi, hocalarımızın oyuncularını test etmesi anlamında çok keyifli oluyor. Bu yaş grubunu, büyük yaş gruplarına nazaran izlemesi daha keyifli. Çünkü kendi yeteneklerini gösterebilmek adına henüz herhangi bir dizilişin ya da bir taktiğin uygulanmadığı yaş grupları. O yüzden çok keyifli oluyor. Maçı başlattık. 10 Kasım’da da finalini yapacağız. Kazanan, tüm çocuklar olacak. Biz Büyük Atatürk’ün adına yapıyoruz. O yüzden bizim için çok önemli" dedi.

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ise "Çok güzel tesislerde bu müsabakalar başladı. Umarım geleneksel hale gelir. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağına inanıyorum. Katılım çok iyi. Velilerin ilgisi, alakası çok güzel" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, futbol, futbolturnuvası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA