Başkan Seçer: Mersin bir huzur kenti

Tarih: 2 Ekim 2021 Cumartesi 11:05

3’üncü Kültürler Festivali’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in kültür zenginliğine vurgu yaparak,“Burası Türkiye’nin izdüşümü, özeti. Mersin, Türkiye’nin ta kendisi” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (MABİYAD) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Mersin Kültürler Festivali’ne katıldı.Mersin’in kültür zenginliğine dikkat çeken Başkan Seçer,“Burası Türkiye’nin izdüşümü, özeti. Mersin, Türkiye’nin ta kendisi” dedi.

Farklı yörelere ait ürünlerin açılan stantlarda tanıtıldığı festivalde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisi ve Mersin Büyükşehir Bandosu’nun eserleri büyük beğeni topladı. Etkinliğe, Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer’in yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, MABİYAD Başkanı Servet Manas ve yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ile yöre derneklerinin temsilcileri katıldı.

Başkan Seçer,kültürlerin buluştuğu bir kent olan Mersin’le gurur duyduğunu dile getirdi.

MABİYAD Başkanı Servet Manas da Mersin Kültürler Festivali’nin önemini anlatarak, festivale katılım gösteren davetlileri selamladı.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA