MESİAD 30’uncu kuruyuş yıldönümünü kutladı

Tarih: 30 Eylül 2021 Perşembe 14:28

MESİAD 30’uncu kuruluş yılı münasebetiyle kokteyl ve üye plaket töreni düzenleyerek protokol, iş dünyası ve STK’ları buluşturdu.

30'uncu kuruluş yıldönümün kutlayan Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, "Kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin her yatırımına dokunan fikir geliştiren ve katkı koyan MESİAD kültürel sosyal ve ekonomik alanlarda kentimizde önemli projelere imza atmıştır" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki törene Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Gülcan Kış, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr Ahmet Çamsarı, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Korkmaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, iş dünyası temsilcileri ve MESİAD üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MESİAD Başkanı Hasan Engin, MESİAD’ın bölgenin ve kentimizin proje üssü olduğunu belirterek, "MESİAD 1991 yılında 9 iş insanı tarafından cumhuriyetin temel ilkeleri doğrultusunda kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin her yatırımına dokunan fikir geliştiren ve katkı koyan MESİAD kültürel sosyal ve ekonomik alanlarda kentimizde önemli projelere imza atmıştır. Kent dinamiğini canlı tutmak ve kentimizde daha fazla yatırım gerçekleşmesi için çalışan MESİAD’ın kuruluşundan bugüne emeği olan başta MESİAD kurucuları, geçmiş dönem yönetim kurulu başkanları ile yönetim kurullarına, her zaman güç ve güven veren MESİAD üyelerini kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Ali İhsan Su ise "Devletimiz bütün imkanları ile ilimizde her alanda çalışmalar yürütmektedir. Yatırımlar için sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kentimizin kalkınması için katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kentimiz yatırımlarına MESİAD katkı sunmak için ciddi gayretler ortaya koyuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin şahsında emeği geçen tüm MESİAD üyelerine ve paydaşlarına teşekkür ediyorum. Başarılarla dolu nice 30 yıllar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından günün önemi dolayısıyla MESİAD'ın kurucu üyelerine, geçmiş dönem başkanlarına, fahri üyelere ve dernek üyelerine plaket takdim edildi.


Etiket: mersin, mesiad, hasanengin, aliihsansu, gülcankış, mustafagültak, atsızafşınyılmaz, ayhankızıltan, hamitizol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA