FLAŞ GELİŞME!!! FETÖ’nün çöpçatanları yakalandı

Tarih: 24 Eylül 2021 Cuma 10:30

FETÖ üyelerinin evlenmelerine aracılık eden 3 örgüt üyesi tutuklandı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin 'evlendirme-izdivaç' işlerine ön ayak oldukları iddiası ile gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmalarını sürdüren il emniyet müdürlüğüne bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, BYLOCK kullandıkları tespit edilen kişilerin isimlerini belirledi.

Bu kapsamda soruşturmayı derinleştiren polis, örgüt üyelerinin birbirleri ile evlenmelerini sağladıkları ileri sürülen 'evlendirme-izdivaç' görevlisi FETÖ üyesi 9 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartı ile salıverildi.

Örgütün mahrem yapılanmasının deşifresine yönelik operasyonlar sürecek.

 


Etiket: mersin, fetö, operasyon, çöpçatan, polis, sondakika, bylock,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA