’Çok para kazanacaksın’ yalanıyla dolandırdılar

Tarih: 22 Eylül 2021 Çarşamba 14:03

Mersin’de sosyal medya üzerinden yatırım yalanıyla ağına düşürdükleri vatandaşın 516 bin 915 TL’sini dolandıran 5 şüpheli yakalandı.

Mersin'de Y.T. (52) isimli vatandaş 13 Eylül'de sosyal medya üzerinden yatırım ile alakalı gördüğü paylaşımlar üzerinde şüphelilerle irtibata geçti. Şüphelilere güvenen Y.T.,  iki günde 7 farklı banka hesabına 516 bin 915 TL para yatırdı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Y.Tt., polise müracaat etti.  Alınan beyan üzerine paraların yatırıldığı hesaplara bloke konuldu.

Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlayan ekipler, Y.T.'nin para göndermiş olduğu şüpheli hesaplardan birinin sahibi olan İ.B.'yi (31) bankadan parayı çekmeye çalışırken yakaladı.

Şüpheli İ.B.’nin yakalanma anında yanında bulunan ve birlikte hareket ettiği değerlendirilen E.A (19), S.V.T (20), S.Ö (31) ve Y.C (24) de yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Etiket: mersin, haber, dolancırıcılık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA